Најновије

Ова јакна вреди девет милиона долара, погледајте зашто! (ВИДЕО)

Када је Хирал Сангхави (29) осмислио савршену јакну за путовања, није ни слутио да ће за своју идеју сакупити 9 милиона долара.
Зарадио богатство (фото: Јутјуб)

Зарадио богатство (фото: Јутјуб)

Он је за свој изум, путем кампање на "Кикстартеру", желео да прикупи 20.000 долара, да би та цифра на крају прешла 9 милиона долара. Како је стално путовао до своје девојке на западној обали, из Чикага, дошао је на идеју за јакну, која би садржала све што му треба за честе, и дугачке летове. Често би се десило да заборави, нпр. јастучић за врат, па да га изнова купује. Сада има буџет због ког ће колеџ морати да причека, како би фирму "ставио на ноге". Ово је постала јако озбиљна прича, јер је 70.000 људи већ наручило ову "супер-јакну". Шта све садржи ова јакна? Јастучић за врат Маску за очи Држач за слушалице Џеп за напитке Џеп за телефон Затворени џеп с оловком Ткање од микрофибера Џеп за пасош Џеп за сунчане наочаре Џеп за ћебе Џеп за иПад Рукавице Џепове с грејачима за руке Џеп с пуњачем за мобилни Цена јакне кретаће се од 90 до 120 долара, а већ су је назвали "најбољом путничком јакном икада". Погледајте видео:
Прочитајте још:ХИТЛЕР ЈЕ БИО ЗАВИСНИК ОД ХЕРОИНА: Његов лекар тврди да је цела немачка војска била на дрогама!ДА ТИ СЕ ЗГАДИ ЖИВОТ: Неће вам бити добро кад видите шта се њему шета по глави! (ВИДЕО)
Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА