Најновије

ЛЕПОМИР БЕЖИ СА ФАРМЕ: Ако не одем, напашћу Кристијана!

Уколико вечерас не буде избачен из “Фарме” (номинован је заједно са Нелом и Сузаном), Лепомир је већ спремио резервни план, и како каже, по сваку цену ће побећи из ријалитија!
Лепомир (Фото: ТВ Пинк)

Лепомир (Фото: ТВ Пинк)

Током разговора са мајом Николић, Лепомир је рекао да му је доста свега и да је већ испланирао бекство. – Видео сам да овде пролази аутобус. Спаковаћу своје џакове и побећи. Морам преко дана јер увече сигурно нема превоза. Замолићу некога да ми да 1.000, 2.000 динара да узмем такси – испричао је Бакић и открио који су прави разлози за “бежанију”. – Не могу више овде да будем. Брукам и себе и породицу. Цео живот сам се борио као полицајац против зла и криминала, а сад сам приморан да седим са истим. Друго, биће овде свега. Нећу моћи да се искулирам да га не нападнем, а тако ћу себе уништити – закључио је Лепомир а прилично је јасно да је ова реченица упућена Кристијану са којим је у сукобу од почетка “Фарме”.
Прочитајте још:Kристијан учио Меденицу да се бије, а она се сва узбудила! (ФОТО)СЕКС БОМБЕ: Кад руске балерине тресу гузама то изгледа овако (ВИДЕО)
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА