Најновије

ИЗНЕРВИРАО СЕ: Кристијан у афекту открио како је одлучено да се убије Кнеле!

Кристијан Голубовић се изнервирао што га је Тамара Ђурић у "Фарми" назвала "Кнеле". У бесу је у разговору са Милићем Вукашиновићем открио како је убијен његов "брат са врелог београдског асфалта", Александар Кнежевић Кнеле.
Кристијан Голубовић о Кнелету (фото: Јутјуб)

Кристијан Голубовић о Кнелету (фото: Јутјуб)

- Она мени да каже Кнеле?! Због тога само да јој ставиш два прста у ноздрве и да је окачиш за диско куглу да се врти два дана, да јој пукну силикони. Фармери су причали о инциденту и тучи који се десио са Гогом Секулић када је "радио тањир", а Кристијан је био најгласнији у објашњавању целокупне ситуације. - Нема са Гогом расправе. Само: "Шта 'оћеш", и трас тањиром у главу. Нема тога! Ја сам у животу ударио једном Шиптару шамар, дошао је и испуцао ме са 20 метака. Следећи пут ако исто урадим чека ме сачекуша. Затим је наставио да прича о Кнелету. - Ало, он је такве (мислећи на Тамару, Мају и друге) качио на ку*ац и питао: "Тата да ли могу да их је*ем". Кнеле је покојни, ја сам га створио, шишао, биријао и секао све док га наркомани нису напалили да дође код мушке Гоге Секулић и да тражи ролекс и џипа и да га пале да му не врати. Ту се и заје*ао - рекао је Кристијан вероватно мислећи на Миодрага Цветиновића, зета Радета Ћалдовића Ћенте, чувеног у криминалном миљеу Београда деведесетих. Постоје верзије да је Кнелета сукоб са Цветиновићем коштао главе. Он је додао да је Кнеле "био вулкан, Етна" и да зато није хтео да му врати "ролекс" и џип. - Дечко (Цветиновић) је ишао по благослов код свих јачих, јер је мафијаш. Питао их је: "Шта мислите о Кнелету?" Један каже претерао је, други јеби га, трећи низ воду... Пет гласова за, један не и... Нема брате, како мислиш. Десет пута можеш да прозиваш неког, једанаести си готов - испричао је Кристијан причу о Кнелету алудирајући на дешавање и тучу из Фарме.
Прочитајте још:ОСРАМОЋЕНИ ОТАЦ ТАМАРЕ ЂУРИЋ: Много ме је срамота, плачем и пијем лекове за смирење!ЕВО ЗАШТО ЋЕ ПОБЕДИТИ: Овом сликом Кристијан је одушевио и оне који га нису волели (ФОТО)
Извор: srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА