Најновије

Због ове туче је Гога избачена са "Фарме" (ВИДЕО)

Гога Секулић пошто је диквалификована из Фарме јер је насрнула на Тамару Ђурић, Гога је изјавила да би опет све исто поновила.
Туча на Фарми (Фото: ТВ Пинк)

Туча на Фарми (Фото: ТВ Пинк)

"Пуно ми је срце. Ушла сам на Фарму са задатком, а изашла сам и урадила и више од онога што ми је био задатак. Нисам желела да се свађам са примитивцима и да користим примитивне изразе у свађи али нисам могла ни да трпим да ме неко вређа. Никога не дирам прва, али не дам на себе", изјавила је Гога. "Тај ћевап, пуњен силиконом, шака јада, која нема ни име ни презиме, ни занимање, ни ништа себи је дала за право да ме вређа. Сва се изоперисала, па да је то прва урадила па ајде али ни то није урадила прва. Она ме не интересује јер је нико и ништа. Е па неће моћи. И није могло. Добила је шта је тражила. Не кајем се, опет бих је тукла, жао ми је што је нисам више тукла, али и све оне које су је браниле, рекла је Гога за Скандал. Иначе, Гога је у окршају повредила ногу јер је шутнула столицу на Фарми. По избацивању, односно дисквалификовању, она је са Фарме отишла у свој стан.
Прочитајте још:СОДОМА И ГОМОРА У ПАРОВИМА: Оргијали па се напалили обезбеђење их растављало! (ВИДЕО)ОВО НЕЋЕТЕ ГЛЕДАТИ НА ТВ-У: Гастоз и Марија Ана имали секс у ВЦ-у! (ФОТО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА