Најновије

ЗМАЈ ОЧАЈАН: Што сам се женио ако ону ствар нећу видети

Илија Граховац, познатији као Змај од Шипова, извисио је прве брачне ноћи јер, како се пожалио осталим учесницима „Парова“, с новопеченом младом није имао сексуални однос.
Змај у налету: (фото: Тв Хепи)

Змај у налету: (фото: Тв Хепи)

Босански шоумен спопадао је своју невесту у кревету ласкајући јој, док је она покушавала да га одбије под изговором да има женских проблема. "Лепа си, ајде да ти покажем све, да нам буде лепо - молио је Весну победник „Малдива“, а певачица је почела да виче на њега: "Хоћеш ли престати да се понашаш као дрвосеча? Ова ТВ ти је дала могућност да будеш господин, а ти само о једној ствари причаш!" Граховац је наставио да кука. "Што сам се женио ако ону ствар нећу видети? Због тога сам се женио!", урлао је Змај, па је млада покушала да га умири. "Знаш ли ти да ове ноћи за мном плаче 25 мушкараца? У циклусу сам", тешила је Ривасова Змаја, објашњавајући му колико је он у предности. Међутим, њему ништа од тога није било за утеху. "Ама, женска главо, ја хоћу пи.ке! Разумеш!" То је изнервирало Весну, па је искочила из кревета као опарена: "Нећу с тобом да спавам, не умеш да се понашаш. Мени треба господин, а не дивљак и сировина. Лепо сам ушила све, да буде како треба, да пукне. Кад не умеш да се понашаш, онда нема секса." Змај је био нервозан, отишао је у другу собу, а млада је прве брачне ноћи спавала сама. Младожења је, иначе, молио продукцију да сними секс како би народу показао како је он добар у кревету.
Прочитајте још:ИЗНЕРВИРАО СЕ: Кристијан у афекту открио како је одлучено да се убије Кнеле!ОСРАМОЋЕНИ ОТАЦ ТАМАРЕ ЂУРИЋ: Много ме је срамота, плачем и пијем лекове за смирење!
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА