Најновије

Пајтић удара контру Борковом манифесту

Иако већ месецима љуља брод демократа, потпредседник Борислав Стефановић неће бити смењен са партијских функција нити искључен из странке, поручује, за "Новости", лидер ДС Бојан Пајтић.
Бојан Пајтић (Фото: ДС / Архива vojvodina.gov.rs)

Бојан Пајтић (Фото: ДС / Архива vojvodina.gov.rs)

Упитан да се одреди према Стефановићевом манифесту, у којем он оштро критикује досадашњу политику странке и тражи да она призна своје грешке и направи отклон од појединих људи, Пајтић каже: - Осим његовог предлога страначког програма, стигле су и иницијативе Зорана Лутовца и наше владе у сенци, а очекујем да их буде и још. Предложићу и ја неки документ. Сви ће бити разматрани и ни о каквим страначким санкцијама према било коме се не размишља. Лидер демократа објашњава да ће у свом предлогу програма странке инсистирати да ДС заузме курс левог центра и доследно се бори за принципе социјалне правде у, како каже, "осиромашеној земљи у којој Влада смањује плате и пензије, забрањује повећање минималне цене рада, а трошкови живота расту у небеса". Стефановић каже да од својих идеја не одустаје и да ће јавности ускоро представити и страначки програм: - Ово је последња прилика да се Демоктарска странка освести и промени. У супротном, прети јој судбина да постане музејска партија.
Прочитајте још:Вучић: Настављамо прихват миграната, не знам зашто је то Загребу проблемДа ли Вучић заиста „нервира“ Русе?
Извор: Вечерње Новости  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА