Најновије

БИВША КРИСТИЈАНОВА ДЕВОЈКА: Он је господин и каваљер

Кошаркашица Татјана Тања Живановић (25) из Краљева, бивша девојка Александра Кристијана Голубовића (46), каже да он никада не би преварио своју жену, али истиче да је очигледно да га спопадају поједине учеснице „Фарме“.
Татјана Тања Живановић (Фото: Приватна архива)

Татјана Тања Живановић (Фото: Приватна архива)

Она је са Кристијаном била у вези четири године, и то док је служио казну у “Забели”, али открива да ће га увек волети као пријатеља. - Наша веза је трајала четири године. Освојио ме манирима, пажњом. Увек је био џентлмен и господин. Како према мени, тако и према мојим пријатељима. Ја сам прекинула везу након његовог изласка из затвора. Једноставно ми то није било више као раније и окренула сам се неком другом начину живота. Пријатељски смо се растали. Чак се ниједном нисмо посвађали за све те године. Он је свестан свега. Није било места за љубомору пошто се нисмо раздвајали. Није било турбуленција, слагали смо се савршено. Никада није био насилан нити било шта слично томе. Не свиђа ми се што људи мисле да је такав. Он је тотална супротност од тога - прича Тања. Након што је Кристијан изашао из затвора, одмах је отишао да гледа своју тадашњу драгу на утакмици, али га она тада није гледала исто. - Јесте. Дошао је одмах по изласку. Воли спорт. Заједно смо много пута ишли на утакмице Партизана, пошто обоје навијамо за тај клуб, а и иначе је увек долазио на све моје утакмице, где год да сам играла. Нисам према њему више гајила исте емоције... Али сам га волела на неки другачији начин и поштовала сам га. Тако је и дан-данас - каже кошаркашица, која живи у Краљеву, где живи и Голубовић са својом супругом. - Краљево је мали град. Наравно да се срећемо. Пријатељи смо и то ћемо увек бити - прича Живановићева, која је сигурна да Голубовић неће преварити супругу Ивану у ријалитију. - Сигурно знам да је није преварио и да никада тако нешто не би урадио. Кристијан је господин и каваљер - каже Тања и коментарише однос жестоког момка са другим девојкама у „Фарми“. - Само мислим да се културно бранио, очигледно га нападају тамо, поготово Меденица, а што се његове жене тиче... Мислим да јој није свеједно што то тамо све гледа и мислим да јој смета доста тога - објашњава Живановићева, а на питање да ли је Кристијан и ван ријалитија исти каже: - Апсолутно. То је он. Без глуме, баш онакав какав је приватно. То вам могу потврдити сви људи који су провели макар неко време са њим. Мислим да у ријалитију жели да сруши предсрасуде и покаже људима да није никакав манијак, лош човек, пошто је одавно на стубу срама. Да не рачуна на победу, не би ни улазио, пошто је такав. Сигурно је да рачуна - каже Тања.

Ушла бих у ријалити

Тања Живановић сматра да није особа за ријалити, али да би можда и учествовала у неком таквом телевизијском формату. - Доста људи ме је питало о ријалитију. Не знам... Ја сам врло темпераметна, нисам сигурна да бих поднела те свађе без контакта. Шалим се... Мислим да нисам за то, али никад се не зна - објашњава Тања, а на питање да ли навија за Кристијана каже: - Наравно да навијам.
Прочитајте још:УРНЕБЕСНО: Час математике у „Паровима“ (ВИДЕО)СКАНДАЛ НА ФАРМИ: Зорица прети пребијањем (ВИДЕО)
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА