Најновије

Навијач Федерера се после 11 година пробудио из коме: Одличан је овај Ђоковић

Шпанац Хесус Апарасио, некада је био велики навијач Роџера Федерера. Скупљао је новац с којим би могао да оде да гледа свог мињеника уживо. Међутим, то је спречила саобраћајна несрећа 2004, после које је младић пао у кому дугу 11 година.
Новак Ђоковић (Фото: nadalnews.com)

Новак Ђоковић (Фото: nadalnews.com)

Када се пробудио, дочекало га је пријатно изненађење. Одушевило га је, пре свега, то што Швајцарац и даље игра тенис и у самом је светском врху. Али, изненадила га је и игра некада анонимног Новака Ђоковића. - Одједном ми је пало на памет да питам за Роџера. Мислио сам да се повукао. Када сам сазнао да је у 34. години други на свету, да и даље игра, мислио сам да се шале са мном, а још кад су ми рекли да је освојио 17 гренд слемова, ставио сам руке на главу - објашњава Хесус у неверици. Овај момак из Севиље омиљеног тенисера после толико година гледао је у финалу овогодишњег Ју-Ес опена против Новака Ђоковића. Најбољи играч света није познат Шпанцу, с обзиром на то да је у време када се догодила несрећа заузимао 186. позицију на АТП листи. - Био сам задовољан оним што сам видео у финалу у Њујорку. Мало ми је жао што Роџер није победио, али тај Ђоковић заиста игра одлично. Ја сам срећан, јер је Федерер још у доброј форми и постоји могућност да га гледам уживо пре него што се повуче. Можда баш кад буде освајао 18. гренд слем трофеј. То би било остварење мог сна - нагласио је Апарасио.
Прочитајте још:ТОТАЛНО ЛУДИЛО: Заборавите ММА, стигле су борбе мачевима! (ВИДЕО)(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Стравичан лом ноге хрватског ММА борца
Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА