Најновије

Обрадовић: Вучић је раније подносио кривичне пријаве против Цветковића, а сада... (ВИДЕО)

БЕОГРАД - Српски покрет Двери, Демократска странка Србије, и група патриотских интелектуалаца у суботу 26. септембра у 12 часова на платоу испред Филозофског факултета у Београду организоваће протест „Стоп распродаји Србије“ против најављене продаје Телекома и економске политике Владе Србије.
Бошко Обрадовић (Фото: ЈуТјуб)

Бошко Обрадовић (Фото: ЈуТјуб)

Тим поводом је направљена конференција за медије, а обратили су се јавности Бошко Обрадовић, председник Српског покрета Двери, Санда Рашковић Ивић, председница ДСС-а и Ђорђе Вукадиновић, утицајни политички аналитичар. Обрадовић је рекао да је Српска напредна странка највећа политичка превара у новијој политичкој историји Србије. „СНС је обећавао запошљавање, а добили смо мање плате и пензије. Обећали су нижу цене струје, а она је поскупела. Жестоко су се противили продаји Телекома, подносили и кривичне пријаве против тадашњег премијера Мирка Цветковића, а данас га они продају“, рекао је Обрадовић. Први човек Двери је позвао све незадовољне грађане да дођу на протест у суботу, јер он означава почетак стварања социо-економског покрета против погубне власти. „Морамо зауставити даљу распродају Србије, продају пољопривредног земљишта и природних ресурса. Време је за промену власти, али није довољно само сменити Вучића, потребно је променити државну политику. “, закључио је Обрадовић. Погледајте шта је све рекао Обрадовић:
Прочитајте још:ТЕШКЕ ОПТУЖБЕ: Радикали тврде да Уставни суд ради за ВучићаЛАЗАНСКИ: „Лепи Зоки” користи избегличку кризу и Србију за предизборну кампању
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА