Најновије

ПРОТЕСТ ПРОТИВ МИЛА ЂУКАНОВИЋА: Опозиција подигла кампове испред кључних институција у Подгорици (ВИДЕО)

Део грађана, који су присутвовали протесту Демократског фронта (ДФ) у Подгорици провело је ноћ у шаторима испред кључних владиних институција.
Шатори испред кључних институција (Фото Cdm.me/Дејан Лопичић)

Шатори испред кључних институција (Фото Cdm.me/Дејан Лопичић)

Шатори су постављени у парку преко пута Скупштине Црне Горе и на улици поред Централне банке након што је завршен политички дио првог дана протеста ДФ. Функционер ДФ-а Страхиња Булајић прочитао је током протеста ДФ-а захтеве који су како је рекао упућени председнику Владе Милу Ђукановићу, председнику Скупштине Ранку Кривокапићу и посланицима у црногорском парламенту. "Први захтев је оставка Владе и формирање прелазне Владе. Други захтев је потпуна имплементација изборних закона. Остајемо на платоу до испуњења захтева. Не пристајемо на уцене и половична решења", казао је Булајић. Председник Покрета за промене Небојша Медојевић позвао је грађане на мирне протесте. "Дођите сваког дана мирно и достојанствено од пола седам. Не наседајмо на подвале и поделе. Боримо се за нашу децу", казао је Медојевић. Председник Нове Српске демократије, Андрија Мандић је позвао окупљене на миран протест. "Нема никаквог рушења, нема насиља. И полицајци ће бити са нама за неколике вечери. Ово ће се дешавати и у другим градовима Црне Горе", обратио се Мандић окупљенима. "Нећемо власт са улице, него на изборима да је освојимо, али не и да нас краду на изборима. Нема више да се брани, него да се осваја. Демократски и мирно ћемо освојити слободу. Ова борба је тек почела", изјавио је Мандић. Како је изгледао јучерашњи протест против режима Мила Ђукановића можете видети ОВДЕ.
Прочитајте још:ШОК У КИЈЕВУ: Бивши портпарол војске признао да је лагао о губицима (ВИДЕО)Зашто ће Асад из рата изаћи као победник?Лукашенко прозвао Запад: Зашто покушавате да збаците председника с власти?
Извор: Правда/Vijesti.me/Cdm.me/  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА