Најновије

ПЕГИДА: Меркелова је најопаснија жена у Европи

ДРЕЗДЕН- Хиљаде присталица покрета Патриотски Европљани против исламизације Запада (ПЕГИДА) одржали су јуче протест у Дрездену, граду на истоку Немачке, захтевајући оставку канцеларке Ангеле Меркел коју су назвали "најопаснијом женом у Европи".
Ангела Меркел (Фото: Јутјуб)

Ангела Меркел (Фото: Јутјуб)

Лидер ПЕГИДА Татјана Фестерлинг рекла је окупљеним присталицама да је политика прихватања избеглица Ангеле Меркел претворила Немачку у "огроман камп у џунгли". Фестерлинг, која је заузела четврто место на изборима за градоначелника Дрездена 10. јуна са 10 одсто освојених гласова, рекла је да је Меркел неодговорна и "најопаснија жена у Европи", пренела је агенција АФП. Оптужила је Меркелову и да намерно одбија да "заштити границе Немачке". На прошлонедељним протестима, присталице овог покрета су оптужили немачку канцеларку за велеиздају и "злочине против немачког народа".
Прочитајте још:ПУТИНУ ТРЕБА СИРИЈСКИ РАМЗАН КАДИРОВ: Чеченски сценарио најбоља опција за Русију у СиријиПРОРОЧАНСТВА О КОСОВУ: Место о коме су говорили свети старци и старојапанско пророчанство
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА