Најновије

ЗОРИЦА ПЉУНУЛА МАЈУ И ПРЕТИЛА СМРЋУ: Фуксо, задавићу те! (ВИДЕО / ФОТО)

После неколико дана привидног мира, на "Фарми" су поново заратиле Маја и Зорица, а Марковићева је потпуно изгубила живце и прво пљунула Николићеву па јој затим претила смрћу.
Зорица напала Мају (Фото: ТВ Пинк принтскрин)

Зорица напала Мају (Фото: ТВ Пинк принтскрин)

Да није било Лепог Миће који се умешао у свађу, вероватно би се њих две поново потукле. Након што се Маја пожалила да да је добила упалу бубрега због Зорице која је наводно наговорила Радашина да Николићеву постави за слугу, Марковићева је као фурија улетела у собу и унела се Маји у лице. – Фуксо, престани да причаш о мени! Не спомињи ме више нигде, ни ја тебе не спомињем. Име моје да ниси ставила у уста, има као пиле да те задавим! Нисам рекла човеку да те стави за слугу, олошу! Реч једну нисам рекла, је л’ ти јасно? – викала је помахнитала Зорица која је потом устала и пљунула Мају. То јој није било довољно, па је наставила са увредама: – Клошарко једна, је*ем ли ти маму у пи*ку! Хоћеш да те убијем сад? Го*но смрдљиво! Затим се у препирку умешао Лепи Мића који је некако успео да Зорицу изгура из собе и спречи тежи инцидент. Farma 6 ~ Zorica vs Maja opet opasna svadjaby paladaatina
Прочитајте још:ГОЛА И СЕКСИ: Мирјана се скинула гола пред Гораном (ВИДЕО)Милић и Сузана на „Фарми“ имали секс пред укућанима! (ВИДЕО 18+)
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА