Најновије

Сиријски студенти и српски родољуби испред амбасаде Русије у Београду

БЕОГРАД- Јуче је у испред амбасаде РФ у Београду организацији сиријских студената у Београду, одржан скуп захвалности Руској Федерацији због подршке Сиријској Арапској Републици.
Сиријски студенти и српски родољуби испред амбасаде Русије (Фото: fakti.org)

Сиријски студенти и српски родољуби испред амбасаде Русије (Фото: fakti.org)

Сличне акције у организацији грађана Сирије одржане су данас истовремено и у Немачкој, Румунији, Словачкој, Белорусији, Ирану, Либану и Индији. На скупу у Београду, на којем су учествовали и председник Покрета за Србију Владимир Кршљанин, више чланова руководства и неколико десетина чланова Покрета за Србију и других родољубивих организација, интониране су химне Сирије и Русије, а говоре су на српском и арапском одржали млади Сиријци. „Окупили смо се да изразимо подршку Русији у борби против тероризма. Не можемо бити задовољни политиком САД и ЕУ на Блиском Истоку, јер они, делујући у свом себичном интересу, вероватно ради доступа нафти и гасу, руше читав регион” – нагласио је лидер сиријских студената Ламак Кудер. Кршљанин је пренео сиријским организацијама и грађанима у Београду изразе безрезервне подршке Покрета за Србију праведној борби сиријског руководства и народа и истакао да је општи став грађана Србије да руско ангажовање ствара позитивну перспективу и народима Блиског Истока и народима Балкана који су суочени са истом врстом бруталне и разорне политике Запада.
Прочитајте још:Велики Асадов план: Прво извести из игре Турску, па се обрачунати са Исламском државомПОЛ КРЕЈГ РОБЕРТС: Путин је у веома великој опасности од атентата (ВИДЕО)
Извор: fakti.org

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА