Најновије

Mлада српска снага: Протест “No Kosovo Unesco“ сутра у Новом Саду

Удружење младих „Mлада српска снага“ Вас позива на протесни скуп под називом “No Kosovo Unesco“ који ће се одржати у среду 21. oктобра 2015 у Новом Саду, на Тргу слободе са почетком у 14 сати. 
Фото: Млада српска снага

Фото: Млада српска снага

- У овоме тренутку, када настоје да предају Косовске тековине свом џелату да га штити, брани се не само српско културно и историјско наслеђе, већ и европско!  Нема разлике између оних који у Сирији уништавају древне културно-историјске споменике и ових на Косову који су то радили од 1999. па све до данас. У протеклих 16 година на Косову је пред будним оком Међународне заједнице уништено и оскрнављено преко 150 цркви и манистара, а последња црква страдала је пре неколико дана у Ораховцу. Као да све то није довољно, већ се настоји направити корак даље и извршити коначан удар на српска гробља, цркве, манастире… Нема већег злочина од тога када јагње предате вуку на чување! Наше ћутање представља саучесништво! - поручују из овог удружења.
Прочитајте још:ХЕРОЈ КОЈИ ЈЕ ОСЛОБОДИО ПРИШТИНУ: Одржан парастос војводи Танкосићу поводом 100 година од погибије (ФОТО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА