Најновије

Тренер крвнички тукао младог фудбалера: Шутирао га у главу из све снаге! (ВИДЕО)

Невероватан видео појавио се на Фејсбуку, на коме се види како тренер румунског клуба КСМС Студент Ливие Петраху шутира младог играча на клупи.
Тренер шутира младог играча (Фото: Фејсбук принтскрин)

Тренер шутира младог играча (Фото: Фејсбук принтскрин)

Разлог због чега је дошло до овог инцидента је нестваран. – Извадио ме је из игре 10 минута пре краја и претукао. Ударио ме у уста, трипут у руку и у леђа. Добио сам и по ребрима, а на крају ме ударио ногом у главу. Вероватно је био љут због оног што смо направили ноћ пре утакмице. Храна је била јако лоша и нисмо хтели јести. Искрали смо се у 23 сата и отишли у Мекдоналдс. Остали смо до 1, а госпођа с рецепције све је испричала тренеру – испричао је за румунске медије жртва овог сучаја Кодрин Тириска (16). Дечаков отац није био присутан када је дошло до насртаја тренера на дечака. – Не знам како бих реаговао да сам био на утакмици. Идемо ли на суд? Не знам још. Само ме занима правда – изјавио је Николас Тириска. Управа румунског клуба експресно је реаговала и отпустила помахниталог тренера. – Овакво понашање је недопустиво! Овакав човек нема шта да тражи у спорту. Наредио сам хитну истрагу унутар клуба – рекао је председник клуба Флорин Прунеа. Ништа боље није се показао ни тренер другог клуба, који је видео шта његов колега ради, али се направио да не види и наставио мирно да води утакмицу.
Incident șocant în Liga Elitelor U17: ”Te mutilez!” :O :O :OUn antrenor român și-a bătut jucătorul în timpul unui meci de campionat: http://bit.ly/1MATjiV Posted by Gazeta Sporturilor on недеља 1. новембар 2015.

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА