Најновије

Хајдаревић најавио: Сарадња Чеде и Тадића, очекује се и Чанак

БЕОГРАД - Либерално-демократска партија (ЛДП) и Социјалдемократска странка (СДС) скупом у суботу почињу заједнички рад на формирању грађанске алтернативе овој власти, најавио је за лист "Данас" Кенан Хајдаревић, члан Председништва ЛДП.
Кенан Хајдаревић (фото: Јутјуб принтскрин)

Кенан Хајдаревић (фото: Јутјуб принтскрин)

Он наводи да ће у Дому омладине представници ове две странке Чедомир Јовановић и Борис Тадић почети разговор са грађанима у Београду о свим важним и актуелним политичким питањима. Према сазнањима "Данаса", ЛДП очекује да им се на скупу придруже и представници Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ). Како кажу извори листа, осим Јовановића и Тадића постоји могућност да се грађанима обрати и председник ЛСВ Ненад Чанак. ЛДП и СДС позвали су и чланове и симпатизере ДС да им се прикључе, а како незванично сазнаје "Данас" у ДС, на том скупу неће бити њихових високих представника. - Желимо да кренемо у процес разговора са грађанима о идејама о којима смо већ између себе разговарали. Чедомир Јовановић и Борис Тадић се већ неко време виђају и разговарају о свим актуелним политичким питањима. Увелико се ради на заједничком програму, али да бисмо могли да га на најбољи начин уобличимо и усвојимо, желимо најпре да разговарамо са грађанима - објашњава Хајдаревић, преноси "Данас".
Прочитајте још:
Он је за тај лист рекао да ово није почетак кампање и формирање коалиције или савеза, јер се још увек не зна тачно када ће бити избора. Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА