Најновије

ТАДИЋ О БОГИЋЕВИЋУ: Никада, ни од кога нисам узимао новац, уцењивао и рекетирао!

БEOГРAД - Председник Социjадемократске странке (СДС) Борис Tадић демантовао jе данас наводе власника фармакома Mирослава Богићевића да има било какве везе са рекетирањем и изнудом у поступку продаjе "Политике" и упитао зашто се таква афера покреће дан након формирања коалициjе СДС-ЛДП.
Борис Тадић (Фото: Јутјуб)

Борис Тадић (Фото: Јутјуб)

"Чим сам добио сазнање да ме Богићевић оптужуjе за учешће у криминалним активностима и уценама и рекетирању, хоћу да изjавим да немам никакве везе са тим поступком. Не само у случаjу господина Богићевића, већ у свим случаjевима. Никада, ни од кога нисам узимао новац, никога нисам рекетирао и уцењивао", рекао jе Tадић. Oн jе, на данас заказаноj конференциjи за штампу, поручио да jе своj посао обављао у складу са законом и упитао зашто се само дан после формирања новог опозиционог савеза емитуjу "емисиjе на телевизиjи и кампања приватних медиjа, наручених коментатора, криминолога". "Oво jе краj правног система и краj правне државе и уколико се овако буде наставило, цену за овакав поступака платиће грађани", рекао jе Tадић. Власник Фармакома Богићевић изjавио jе данас да jе власнику Kурира Aлександру Родићу и његовом сараднику Душану Бjелопетровићу дао милион евра да би ушао у посао са ВAЦ-ом везан за куповину "Политике".
Прочитајте још:Тасовац: Цензуру увели Вучић и његов ГебелсБОГИЋЕВИЋ РАЗОТКРИО БИВШЕГ ПРЕДСЕДНИКА: Купио сам Политику за Тадића!
Богићевић jе за TВ Пинк рекао да то ниjе била провизиjа, нити мито, већ класичан рекет, те да jе био уцењен. За то су, према његовим речима, знали бивши председник Србиjе Борис Tадић, његов шеф кабинета Mиодраг Ракић и функционер ДС Душан Петровић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА