Најновије

Kитаровић: Да се Хрватска изведе из кризе

ЗAГРEБ - Председница Хрватске Kолинда Грабар Kитаровић честитала jе рано jутрос свима коjи су jуче на изборима изабрани у сазив новог Сабора, поручивши да "поштуjу жељу грађана и да се изнад свега подрже интереси хрватског народа и грађана коjи су их изабрали".
Колинда Грабар Китаровић (Фото: Јутјуб)

Колинда Грабар Китаровић (Фото: Јутјуб)

"Иза нас требаjу остати кампања и тешке речи и усредсредити се на интересе наших грађана да се Хрватска изведе из кризе", рекла jе Грабор Kитаровић, пренели су хрватски медиjи. "У складу са своjим уставним обавезама овоме ћу процесу приступити врло одговорно и надам се да ћемо ускоро имати мандатара Хрватске владе. Желим да се првенствено води интерес о бољитку Хрватске. Веруjем да ће Хрватска имати у блискоj будућности стабилну владу коjа ће радити у интересу грађана", рекла jе Kолинда Грабар Kитаровић. Oна jе честитала Хрватима и истакла да су грађани показали да jе држава зрела демократиjа. Tакође, честитала jе свима коjи су изабрани. "Желим честитати и Домољубноj коалициjи коjа jе релативни победник ових избора. Позивам све коjи су изабрани у нови сазив Сабора да покажу своjу одговорност према грађанима, да поштуjу њихову жељу и поруке и да се изнад страначких и других интереса поставе интереси народа и државе. Иза нас треба оставити предизборну кампању и пођеле, као и ружне речи", поручила jе председница Хрватске.
Прочитајте још:ИЗБОРИ У ХРВАТСКОЈ: Највећу подршку гласача добио ХДЗУЖАС: Мило Ђукановић засипао људе опасним хемикалијама!
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА