Најновије

ПОСЛЕ ДВЕ ГОДИНЕ: Сиријска армија деблокирала аеродром Кувеирс (ВИДЕО)

СИРИЈА - Према последњим информацијама са сиријског ратишта, снаге САА успеле су окончати двогодишњу блокаду аеродрома Кувеирс и тиме су остварили стратешку победу у источном Алепу.
Победили! (Фото: ЈуТјуб)

Победили! (Фото: ЈуТјуб)

Војни извори су јуче јавили да су јединице Сиријске Арапске Армије у сарадњи с популарним одбрамбеним групама успоставили контролу над ал-Шеик Ахмадом, селом у источној провинцији Алепа. У операцијама војске уништене су база и седиште терориста, као и одређени број возила и оружја. Техничке јединице прочешљале су Шеик Ахмад село и демонтирале експлозивне направе постављене раније од стране терориста пре него што су убијени или побегли у оближња села. Тако су се стекли услови за коначно ослобађање аеродрома Кувеирс, који је већ две године био блокиран. Према последњим информацијама, и та посљедња два километра до Кувеирса су очишћена, тако да је пробијен обруч и деблокиран је аеродром, чиме је окончана тешка драма. Раније данас САА је успоставила контролу над местом Куваирес Шарки. Снимак приказује војнике сиријске армије унутар територије аеродрома Кувеирс. Погледајте!
Прочитајте још:КАД НИСИ БАШ НИМАЛО НОРМАЛАН: Погледајте најлуђе бламове сиријских устаника! (ВИДЕО)УДАР НА АСАДОВ ГРАД: Крваво гранатирање Латакије, преко 20 мртвих! (ВИДЕО)
Извор: balkanbreakingnews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА