Најновије

ХАОС НА ТВИТЕРУ: Демократе прозивају Небојшу Крстића

БЕОГРАД - Демократска странка развила је "дискусију" на Твитеру о Небојши Крстићу, некада најближем свом сараднику и саветнику њиховог бившег председника Бориса Тадића.
Небојша Крстић (Фото: ЈуТјуб)

Небојша Крстић (Фото: ЈуТјуб)

Наиме, на Твитер профилу Драгана Шутановца, једног од челних људи Демократске странке, често се знају наћи различите оптужбе на рачун владе Александра Вучића, али овај пут је мета био Небојша Крстић, некадашњи саветник Бориса Тадића. Један од кључних људи за стратешке комуникације и пропагандну платформу ДС-а, али је дошло до размимоилажења у ставовима са челницима ДС-а, укључујући и Бориса Тадића, па се данас Крстић јавно експонира као неко ко пружа подршку Александру Вучићу и његовој политици. Крстић се нашао изгледа и на удару проевропске и антиевропске струје. Подсећамо, био је једна од јавних личности које су стављене на "црни списак србомрзаца". Недавно се званично изјаснио, на суђењу Ивану Ивановићу из СНП Наши, да се не осећа прогоњено због тога што се нашао на том списку. Демократама "смета" Крстићево, како га они виде, претерано експонирање таквог става подршке Вучићу, те га на Твитеру називају "улизицом". Ово су неки од твитова симпатизера ДС-а које је ретвитовао Шутановац на Твитеру:
Прочитајте још:Лазански: Кад су рушили Гадафија, нису му веровали да је он једина брана исламистимаДевенпорт: EK свесна резултата реформи, постоји консензус за отварање поглавља
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА