Најновије

НЕМА ШТА НИСУ ПОКАЗАЛЕ КАМЕРИ: Груди и гузе учесница "Парова" на извол`те на једном месту! (ФОТО 18+)

Четврта сезона "Парова" обара све рекорде гледаности у Србији како поручују са Хепи телевизије, те не сумњамо да су томе посебно допринеле лепе и згодне укућанке.
Груди и гузе на извол`те (Фото: Србија данас/ ТВ Хепи)

Груди и гузе на извол`те (Фото: Србија данас/ ТВ Хепи)

Вила "Парова" је препуна лепотица које се на све начине боре како би освојиле невероватну суму од 100.000 евра. С тим у вези, не бирају начин како би освојиле бар један кадар. Најинтересантнији "угао" нам је "поклонила" Марина Цветковић Барби, којој су у току ноћи брадавице весело искочиле из бруса. На ОВОМ линку можете погледати више на ту тему. Како би показала чиме располаже, Миљана Кулић се један дан скинула у брус и танге, те је попут манекенке прошетала вилом. Кликом ОВДЕ погледајте како је то игледало. Маца Дисрекција је више пута потврила да је за скидање и плес рођена, па више и није изненађење када рашири ноге у тангама и гледа право у камеру. Ружица Вељковић тврди да има тело створено за порно индустрију. Пошто се прославила сексом без чаршава пред камерама (којег се можете присетити на ОВОМ линку), у прошлој сезони ријалитија "Парови", Ружица сматра да је једина квалификована да снима порниће. Више о томе прочитајте на кликом ОВДЕ. Ава Карабатић није баш привукла пуно пажње у ријалитију "Парови", па је ваљда проценила да је прави тренутак да се мало промовише. А како другачије, него голотињом? [caption id="attachment_524509" align="aligncenter" width="650"]Испала јој с*сиса (Фото: Јутјуб) Испала јој с*сиса (Фото: Јутјуб)[/caption] Погледајте снимак: У прошлој сезони скидањем је привукла пажњу и Тијана Ајфон, која је имала секс са Гастозом у купатилу. Више о томе прочитајте ОВДЕ.
Прочитајте још:Учесница Парова открила шокантан детаљ из прошлости!СТАРЛЕТА СЕ ОБРАЗУЈЕ: Написала састав на немачком језику, плакаћете кад видите како (ФОТО)Требало му је секунд да ускочи Тамари у кревет – Аца полудео! (ФОТО)
Извор: srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА