Најновије

ЊУЈОРК ЈЕ СЛЕДЕЋА МЕТА: Исламисти новим језивим снимком прете Америци (ВИДЕО)

Исламска држава објавила је видео снимак у ком се наводи да је Њујорк потенцијална мета напада, а градски званичници и полиција истичу да засад о томе не постоје "специфичне и веродостојне претње".
Поново прете (Фото: Јутјуб)

Поново прете (Фото: Јутјуб)

Градоначелник Њујорка Бил де Блазио, који је синоћ са шефом полиције Вилијамом Братоном одржао заједничку конференцију за новинаре на Тајмс скверу, поручио је да становници Њујорка неће бити застрашени. "Јасно нам је да је циљ терориста да заплаше и поремете наше демократско друштво. Нећемо се повиновати њиховим жељама", казао је Де Блазио. Братон је поручио грађанима да се не плаше и да ће њујоршка полиција да их заштити. "Нећемо бити застрашени и нећемо живети у страху", истакао је Братон. Исламска држава је нови видео снимак, који траје шест минута, објавила само неколико дана после напада у Паризу у којем је 129 људи убијено. На видео снимку је приказан бомбаш самоубица како се припрема за напад, а у неким кадровима се појављују најатрактивнији делови Њујорка, међу којима и Тајмс сквер.
Прочитајте још:РУСИ НЕ ПРАШТАЈУ: Жестоки напади на Исламску државу – ликвидирано 150 терористаКРИЛАТЕ РАКЕТЕ: Руси објавили нови снимак ваздушних удара – Ту-95МС и Ту-160 (ВИДЕО)ЛАЗАНСКИ: Је ли неко од Европљана изашао у црнини да изрази жалост за погинулим руским туристима?
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА