Најновије

(ВИДЕО) Шетали су шумом а онда су пронашли нешто што је шокирало све!

ЛОНДОН - Један енглески пар је претходног викенда отишао у романтичну шетњу шумом на северу Лондона, где их је сачекало нешто што нису очекивали.
(Фото: walesdirectory.co.uk)

(Фото: walesdirectory.co.uk)

У питању је била скривена плантажа марихуане. Оскар Лерин (35) и његова девојка током шетње скренули су са стазе неколико метара да би потражили печурке. Али, уместо њих пронашли су нешто сасвим друго – 70-ак одраслих стабљика марихуане. – Било је смешно, нисмо могли да верујемо. Нисмо очекивали да ћемо видети тако нешто у шуми која није приватна – изјавио је Оскар, а преноси Дејли Мејл. – Волимо природу и отишли смо у шуму Епинг у шетњу и да потражимо печурке. Шетали смо и шетали и ја сам погледао око себе и помислио да то изгледа као плантажа марихуане – рекао је Оскар и додао да је мирис био толико интензиван да није било сумње о чему је реч.
Прочитајте још:

Ево како се Путин осветио литванској председници јер је Русију назвала “терористичком државом”!

Напоменуо је и да се плантажа налази у близини шумског пута, иза великог жбуња. – Мислим да је било 60 или 70 комада стабљика на површини од отприлике 15 до 20 квадратних метара. Тло је било другачије, тамо је био најлон и на врху је била другачија земља – објаснио је Оскар. За шуму у којој је пронађена марихуана надлежан је град Лондон, одакле још нису дали коментар на откриће плантаже. Извор: Србија данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА