Најновије

ВУЛИН: Вучић одлично зна шта су приоритети Србије!

КРАЉЕВО - Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин изјавио је синоћ да премијер Александар Вучић зна шта су приоритети Србије и да у овом тренутку није било ничег важнијег и пречег него да се буде у Кини, са кинеским премијером и председником.
Вулин (Фото: Јутјуб)

Вулин (Фото: Јутјуб)

- Председник Владе увек зна шта су државни приоритети и, без обзира колико њега то лично погађало и ометало његов политички рад, он то није ставио на прво место. Он зна шта је приоритет, а то је положај Србије - рекао је Вулин новинарима у Краљеву. Он је истакао и да у овом тренутку није било ничег пречег и важнијег него да се буде у Кини, са кинеским премијером и председником. - Са великим поносом морам да кажем да је Србија, која по броју становника не може да се пореди ни са једним великим или средњим кинеским градом, имала статус у Кини као да је велесила, као да је најважнија држава у Источној Европи, најважнији и најдражи гост Кине - рекао је Вулин. Он се нада да ће премијер Вучић у понедељак говорити о успесима које смо постигли у Кини, али да ће говорити и о онима који се, како је рекао, тим успесима баш и не радују превише.
Прочитајте још:ГОТОВА СТВАР: Николић оснива нову странку?!СПРЕМА СЕ УДАР НА ВЛАДУ: Вучић у понедељак открива ко му ради о глави!Радикали предлажу формирање курдске државе у циљу борбе против исламиста
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА