Најновије

ВУЧИЋ: Гашић не може да остане министар

БEOГРAД - Премиjер Aлександар Вучић изjавио jе да министар одбране Братислав Гашић, након што jе увредио новинарку Б92, не може да остане у Влади Србиjе, и притом се у име владе извинио свим женама у Србиjи.
Гашић и Вучић (Фото: Јутјуб)

Гашић и Вучић (Фото: Јутјуб)

- За оно што је урадио Гашић, ја не могу да нађем речи никаквог оправдања. Ја се у име владе извињавам новинарки, али то није довољно - рекао је премијер Вучић. Скуп је одржан у присуству представника амбасада нордијских земаља - Данске, Норвешке, Финске и Шведске. На скупу ће, уз премијера Вучића, учествовали амбасадор Шведске Кристер Асп и председница Борда гувернера Нордијске пословне алијансе Јасмина Вигњевић. Вучић ће данас одговарати на питања о нападу на српске објекте у Гораждевцу, о министру одбране Братиславу Гашићу, као и на питања о осталим темама. Како је саопштено из Канцеларије за сарадњу са медијима Владе Србије, Вучић ће са новинарима разговарати по завршетку конференције Нордијске пословне алијансе, у хотелу "Радисон Блу".
Прочитајте још:ЛИДЕРУ СОЦИЈАЛИСТА СИГУРНА ФОТЕЉА: Вучић чува леђа ДачићуНЕЧУВЕНИ СКАНДАЛ ГАШИЋА: „Што волим новинарке које овако лако клекну“ (ВИДЕО)
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА