Најновије

"Доста нам је клечања, време је за недвосмислену борбу са шиптарским тероризмом"

БЕОГРАД - Српска лига најоштрије осуђује ноћашње нападе на српско становништво широм Космета. Носиоцима власти у Србији, а пре свих, министру Војске Гашићу и премијеру Вучићу поручујемо да је време да прекину са праксом  клечања на коју су навикли и да почну одговорно да воде земљу, саопштио је овај покрет.
Председник Српске лиге Aлександар Ђурђев (Фото: Српска лига)

Председник Српске лиге Aлександар Ђурђев (Фото: Српска лига)

- Време је да власт промени свој однос према шиптарским терористима и међународним лицемерима и да покуша да се понаша чврсто и  достојанствено, уместо да своју моћ демонстрира  осионим понашањем  према народу, медијима, политичким противницима које хапси, ислеђује, кажњава и позива на клечање. Немате право да од народа очекујете да пред вама клечи. Нити је вас народ изабрао да као његови представници клечите пред западним моћницима већ да му обезбедите достојанствен живот - саопштавају из Српске лиге. Они су позвали власт у Србији да покаже минимум патриотизма у борби за српске интересе и да омогући повратак српских оружаних снага у окупрану нам покрајину. - Подсећамо да по резолуцији 1244 Србија има сво право на слање 1000 припадника војске и полиције на Космет. Време је да власт у томе истраје јер само припадници наших оружаних снага могу сачувати животе и имовину наших сунардника од шиптарских терориста.  Млаке изјаве након синоћних терористичких напада које позивају на мир и суздржаност нису начин борбе, јер исти они са којима данас званични Београд преговара у Бриселу су из терористичких униформи ушли у преговарачка одела. Такав приступ нас је и одвео у бриселски преговарачки ћорсокак. Време  је да Србија узме правду у своје руке и да се као и свака земља угрожена од тероризма силом обрачуна са терористима. Време је да шиптарским терористима недвосмислено кажемо: Ако желите рат, изгубићете га!  - поручује Српска лига.
Прочитајте још:ШЕШЕЉ: Вучићу влада и не треба, он је министар у свим министарствима, остали статирајуДвери: Грађанима је доста „спинова“ о расту запослености
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА