Најновије

ГОЛУБОВИЋИ РЕШИЛИ ДИЛЕМУ: Да ли су Кристијан и Јелена брат и сестра? (ВИДЕО)

Када је стартовала нова ријалити сезона, фанови "Фарме" и "Парова" дискутовали су о томе да ли су главне звезде оба такмичења, Кристијан и Јелена, у родбинској вези, с обзиром на то да носе исто презиме.
Голубовићи (Фото: Јутјуб)

Голубовићи (Фото: Јутјуб)

С обзиром на то да су се кончано нашли у истом ријалитију, Голубовићи су решили ову дилему пред камерама. - Чула сам да си овде причао како сам се ја хвалила да си ми брат - рекла је Јелена Кристијану. - Рекли су ми да си у једном моменту, колико су те малтретирали, рекла 'е видећете ви ко је мој брат, само је један Голубовић у Београду' - испричао је Кристијан, али је Јелена то демантовала. Редитељка је потом шапатом открила коме је и шта причала о Кристијану, откривши детаље из конкурентског ријалитија. Farma 6/Kristijan i Jelena Golubovic Kao Brat...by zadkostellbokizadko
Прочитајте још:ТАМАРА ЗАПРЕТИЛА: Једна особа ће зажалити што сам се вратила (ВИДЕО)ПОВРАТАК КРИСТИЈАНА: Ево како су фармери реаговали када су видели њега и Тамару! (ВИДЕО)УКУЋАНИ НАПАЛИ ТИЈАНУ: Ка*аш се са Марком свако вече! (ВИДЕО)
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА