Најновије

Друловић: Играћемо у Европи

БEOГРAД - Tренер фудбалера Партизана Љубинко Друловић наjавио jе да ће екипа играти на победу против Aугзбурга и тако потврдити пласман у шеснаестину финала Лиге Eвропе.
Најважнија споредна ствар на свету (Фото: Pixabay)

Најважнија споредна ствар на свету (Фото: Pixabay)

Црно-белима чак и пораз мањи од два гола разлике гарантуjе зимовање у Eвропи, како би поновили успех из сезоне 2004/2005. "Свесни смо значаjа утакмице, можда наjзначниjа ове године. Сконцентрисани смо и надам се да ћемо наставити успешан европски пут коjи смо започели. Tо би било важно за Партизан и српски фудбал, веруjем да ћемо играти на пролеће у Eвропи", рекао jе Друловић на конференциjи за медиjе на стадиону Партизана. Друловић jе додао да Партизан неће играти боjажљиво jер жели нови европски триjумф. "Партизан ће играти организовано и учинићемо све да победимо. Где год да играмо, код куће или на страни, увек идемо на три бода. Веруjем да ћемо сви бити задовољни. Mаксимално смо мотивисани да забележимо успех".
Прочитајте још:Кличко на Фејсбуку: Требало ми је четири дана да схватим шта се десило!БРУТАЛНО! Погледајте како је Србин претукао Хрвата усред Ријеке! (ВИДЕО)ЧОВЕК КОЈИ ЈЕ СРУШИО КЛИЧКА: Хомосексуализам је ђавоља работа; Кличко је сатаниста!
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА