Најновије

СМС ПОРУКЕ КАО ДОКАЗ: Кристијан ми је обећао брак!

Кристијан Голубовић, који се у понедељак увече вратио у Фарму, обећао је Јелени Милошевић Балерини да ће се њом оженити.
Кристијан Голубовић (Фото: Фејсбук принтскрин)

Кристијан Голубовић (Фото: Фејсбук принтскрин)

Жестоки момак и глумица су у "тајној" вези иако он тврди да никада не би оставио мајку своје ћерке Ивану Вељковић. Он се по изласку са имања готово није одвајао од глумице, а Ивану је видео само накратко. Како сазнаје Информер, Кики и Балеринка су сковали план да се по његовом изласку из Фарме, а пре него што оде на издржавање казне, венчају у општини. Она га је чак испратила и у Фарму, што су сви гледаоци могли да виде: - Кристијан је обећао Балерини да ће се њом оженити. Договорили су се да оду у општину и потпишу папире како би она могла без икаквих проблема да га посећује док је у затвору. Кики се Иваном оженио само у цркви, тако да може са Јеленом да склопи грађански брак – потврдио је извор близак овом пару. Он додаје да је Балерина чувала доказе о Кристијановој просидби у свом мобилном телефону: - Доста су о томе причали, али су се и дописивали. Балерина је све те поруке чувала, али их више нема у телефону јер је Кристијан захтевао да се обришу док он не реши ситуацију са Иваном. Ма он је потпуно полудео за њом. Видели сте да га је у понедељак испратила у студију у Шимановцима, а пре него што се вратио у ријалити, стално су спавали код његове најбоље пријатељице Биљане Лукан - каже наш саговорник. Кристијанова другарица код које Голубовић живи када је у Београду потврдила нам је да је и Балерина често код ње, као и да јој је лично она обрисала поруке из телефона: - Балеринка је психо. Па она је новинарима јавила да су код мене. Дође стално овде, преспава.... Напије се као стока ту, па онда наскаче на њега, љуби га, мази.... Ја сам јој обрисала Кристијанове поруке да га не би уцењивала, па је онда она нешто хистерисала ту – испричала је Голубовићева блиска другарица.
Прочитајте још:ПАНИКА У ПАРОВИМА: Побеснела Ружица хтела да сипа детерџент у храну и отрује учеснике!СТРИПТИЗ НА ФАРМИ: Лепи Мића се скинуо па додиривао Меденицу! (ВИДЕО)
Извор: ПулсОнлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА