Најновије

Траје хајка на Трампа, али он објавио да се неће повући из трке за Белу кућу

Доналд Трамп, претендент за републиканског председничког кандидата у САД, изјавио је да никада неће напустити изборну трку 2016. године, упркос масовним осудама његове изјаве о муслиманима.
Доналд Трамп жели Белу кућу (Фото: Јутјуб/Википедија)

Доналд Трамп жели Белу кућу (Фото: Јутјуб/Википедија)

Он је за лист "Вашингтон пост" рекао да се неће повући шта год да се деси, јавио је Би Би Си. Бела кућа позвала је у среду Републиканце да одбаце кандидатуру њиховог председничког кандидата Доналда Трампа после изјаве да "муслиманима треба забранити улазак у САД". Портпарол Беле куће Џош Ернест рекао је да Трампова кампања личи на "сметлиште историје", као и да су његове опаске увредљиве и отровне, преноси Ројтерс. Генерални секретар УН Бан Ки-мун успротивио се, такође, ставу Трампа да се муслиманима забрани улазак у САД, изјавио је његов портпарол Фархан Хак.
Прочитајте још:ЗЕМАН ОТВОРЕНО О ТУРСКОЈ И ЕУ: Турска се понаша као савезник „Исламске државе“АСАДОВО КОМУНАЛНО: Кад тенкови чисте град од олоша (ВИДЕО)НИ НУКЛЕАРНА БОМБА МУ НЕ МОЖЕ НИШТА: Стиже Путинов суперсат (ВИДЕО)Путин: Надам се да против Исламске државе неће морати да се употребе нуклеарке
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА