Најновије

Сиријска војска ослобађа разрушени Алеп од терориста

Сиријска војска покренула је велику офанзиву у северној провинцији Алеп и том приликом је убијено много терориста, а доста њих је рањено, преноси иранска агенција Фарс.
Сиријска војска (Фото: РИА Новости)

Сиријска војска (Фото: РИА Новости)

Сиријска војска је напала терористе Исламске државе, у Ал Лаируну ел Шајану као и у суседствима Карам ал Тараб и Сулејман ал Халаби, разрушеног града Алепа. Алеп је накада био највећи град Сирије са преко два милиона становника. Такође, валдине трупе су уништиле и позиције терориста у селу Мансура западно од Алепа и у области Ел Малах северно од града. Истовремено, сиријски авиони су ваздушним ударима напали упоришта терориста у насељу Бани Заид у Алепу, као и у градовима Ел Баб и Даир Хафир у предграђима Алепа. Раније ове недеље, владине снаге покренуле су низ напада на упоришта милитаната ИД у близини града Ел Хамира у провинцији Алеп који су и коначно потиснути после неколико сати жестоких сукоба.
Прочитајте још:РУСКИ МАСАКРАТОР: Т-90МС је најбољи тенк на међународном тржишту! (ВИДЕО)КРАЈ „СИРИЈСКОГ ПРОЛЕЋА“: Хомс је слободан град, побуњеници напуштају „престоницу револуције! (ВИДЕО)
Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА