Најновије

Песков о новим санкцијама САД-а: Одговорићемо адекватно!

МОСКВА - Портпарол руског председника Дмитриј Песков назвао је проширење санкционог списка САД настављањем противречне логике и непријатељског става према Русији.
Дмитриј Песков (Фото: Јутјуб)

Дмитриј Песков (Фото: Јутјуб)

Према његовим речима, Москва ће анализирати одлуку САД и израдити предлоге за одговор. „Ово је настављање управо оне противречне логике и непријатељског става према Руској Федерацији. Ово је настављање курса који има разорно дејство на билатералне односе“, саопштио је Песков новинарима одговарајући на питање у вези са проширењем санкционих спискова САД. „Ове одлуке ће прво бити анализиране, а потом ће произвести предлоге за могуће контрамере. Као што је познато, у оваквим случајевима превладава начело узајамности“, додао је Песков. Он је рекао да се може само изразити жаљење због тога што, супротно здравом разуму и потреби за сарадњом, Вашингтон бира курс који противречи ономе што налажу околности.
Прочитајте још:ЖЕСТОКО: Акција руских хеликоптера у Сирији (ВИДЕО)РЕКОРДНО: Ево колико треба минута Русима да реагују у Сирији! (ВИДЕО)
Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА