Најновије

Све их је занимало да ли јој је чупава маца, па је бивша учесница ријалитија одлучила да је сними и покаже свима (ВИДЕО)

Учесница последње сезоне региноналног "Великог Брата" Мирјана Праизовић не може без камера ни по завршетку ријалитија па је одлучила да сама снима кућне видео записе.
Мирјана (Фото: Јутјуб)

Мирјана (Фото: Јутјуб)

Мирјана свакодневно открива детаље из свог живота како у видео записима тако и фотографијама које објављује на друштвеним мрежама па је пратиоце њеног лика и дела имали питања за њу, а она је одлучила да им одговори на оно које најчешће добија. Бивша учесница је открила како највећи део мушких пратилаца али има и женских који траже да пошаље или покаже мацу, занима их да ли је чупава и да ли има длаке па је одлучила да стане на крај нагађањима и покаже је. Наравно да је Мирјана показала своју мачку, а не интимни део што је изазвало одушевљење њених пратилаца. www.youtube.com/watch
Прочитајте још:СЕВАЈУ БУТИНЕ: Овако ће Цеца ометати такмичаре у „Пинковим звездама“ (ФОТО)ШОК ФОТКЕ: Овако је Тијана Ајфон изгледала без силикона и шминке (ФОТО)СВЕ МУ ЖЕНЕ МОРАЈУ БИТИ У ХАРЕМУ: Ивана, враћам се теби… (ВИДЕО)
Извор: Опера 17

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА