Најновије

ФОТОМОНТАЖА ИЛИ НЕ: Реклама са слоганом СНС-а на ЕП у ватерполу изазвала буру на друштвеним мрежама (ФОТО)

На видео биму пре прве утакмице Европског првенства у ватерполу које се одржава у Београду, наводно, била је видљива реклама са слоганом Српске напредне странке.
Базен у Арени (Фото: Твитер)

Базен у Арени (Фото: Твитер)

Дневне новине Блиц тврде да је за време трајања меча између Шпаније и Словачке, публика имала прилику да види речи "Србија иде напред" на црвено-плавој позадини. У првим тренуцима публика није знала о чему се ради, а онда су схватили да је у питању слоган који користи СНС. Након тога зачуло се негодовање и звиждање, преноси Блиц. Фотографија видео бима са рекламом за политичку странку објављена је на друштвеним медијима и изазвала бројне коментаре и расправе. Корисници друштвених мрежа се питају да ли је законом дозвољено политичким странкама да се рекламирају ван изборне кампање и да ли се ту ради о злоупотреби спортског догађаја.

Ристивојевић: Фотографија са рекламом СНС - фотомонтажа

Фотографија која се појавила на друштвеним мрежама и неким сајтовима са наводном рекламом Српске напредне странке на екрану на базену у Комбанк арени је фотомонтажа, изјавио је вечерас Танјугу Раша Ристивојевић, председник Извршног одбора Европског првенства у ватерполу. "Велики дисплеј на базену у Арени је подељен на два дела. Леви екран потпуно технички контролише италијанска фирма Микро Плус, коју је ангажовала ЛЕН, и на њему су резултати, мерење време и остало, док је десни екран под контролом РТС-а и оно што се на њему види иде из репортажних кола", објаснио је Ристивојевић. Наглашавајући да овај случај нема никакве везе са организаторима, он је поновио да је очигледно да је у питању фотомонтажа и да је то урађено док је у дворани био мрак. Лоше је што се не бирају средства да се руши овако велики спортски догађај, који Србију представља у најбољем светлу у Европи и свету, а таквим политичким подметањима се руши и углед наших златних момака и Ватерполо савеза Србије, закључио је Ристивојевић.
Прочитајте још:
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА