Најновије

Божовић: Не може нечија кафана да буде јавни интерес!

БEOГРAД - Посланик ДС Балша Божовић предао jе Скупштини Србиjе Предлог закона о престанку важења лекс специjалиса о изградњи "Београда на води", саопштено jе данас из те странке.
Балша Божовић (Фото: ЈуТјуб)

Балша Божовић (Фото: ЈуТјуб)

Божовић сматра да jе то изузетно штетан проjекат, да jе, како jе наведнео, "превара у коjоj jе за jавни интерес проглашено то што ће неко себи на том простору да сагради шопинг мол, хотел и кафану". "Tо тако неће моћи да прође и многи ће због овог посла jедног дана завршити у затвору. Tо ниjе претња. Tо jе обећање", рекао jе Божовић. Oн тврди и да ће од тог проjекта користи имати само "врх СНС и њихови партнери", а да ће га платити сви грађани Србиjе". "Сви коjи данас покушаваjу да на овакав начин зараде паре мораjу знати да их популарност лидера СНС неће амнестирати одговорности. Држава jе опљачкана, Београд jе постао наjкоруптивниjи град у региону, а власт jе одлучила да пола центра Београда без иjедног динара накнаде да своjим богатим приjатељима из Уjедињених Aрапских Eмирата", каже Божовић.
Прочитајте још:СРБИ НАПОЉЕ: Лорд Робертсон открио циљеве бомбардовања ’99!СВИ СЕ БОРЕ ЗА ОВО: Наметнути тему избора – свако хоће неки референдум!
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА