Најновије

ПУПОВАЦ: Односи између Србије и Хрватске би били бољи да није напада на Србе

Председник Српског националног већа Милорад Пуповац изјавио је да би односи хрватске и српске владе можда могли да буду добри када не било догађаја уперених против Срба.
Милорад Пуповац (Фото: ЈуТјуб)

Милорад Пуповац (Фото: ЈуТјуб)

"Тешко је замислити да би Београд могао имати добре односе са политиком у Загребу у којој би постојали елементи који су сада на снази, који би тражили попис издајника, агресора, организовали профашистичке скупове у центру града и протеривали истакнуте Србе и оне који неке повезује са Србима", рекао је Пуповац. Говорећи о предстојећим разговорима са премијером Александром Вучићем и министром спољних послова Ивицом Дачићем у Београду, Пуповац је рекао да је реч о редовним састанцима на којима ће се разменити мишљења о политичким приликама и положају Срба у Хрватској. Српску заједницу у Хрватској, како је рекао за РТВ, интересује институционална сарадња са Владом Србије у питањима развоја, повратака, имовине, пензија... Он је рекао ће посета председника Србије Хрватској Томислава Николића "бити први корак од којег се може очекивати некакав позитиван резултат".
Прочитајте још:ЧЕДА ЧЕЗНЕ ЗА ДС: Лидер ЛДП би у савез са демократамаЛИДЕР СОЦИЈАЛИСТА ИГРА ДВОСТРУКУ ИГРУ: Дачић напада Вучића с леђа!ЗСО, УНЕСКО, ИНТЕРПОЛ: Парламент Савета Европе одбио предлоге Приштине по ове три тачке
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА