Најновије

Припадник ИД побегао из швајцарског затвора захваљујући секс-вези са затворском надзорницом

Припадник Исламске државе – 27-годишњи Хасан Како из Сирије – побегао је из швајцарског затвора у којем је „лежао“ због силовања 15-годишње ученице из Цириха над којом се иживљавао неколико дана узастопно, држећи је затворену у свом стану.
(Фото: Полиција)

(Фото: Полиција)

Довде звучи као мноштво сличних „сторија“. А ова ипак није баш обична. Не само зато што се ради о припаднику терористчке Исламске државе. Како је успео да помогне захваљујући помоћи једног од чувара тог затвора – 32-годишње Ангеле Магдичи. Како пише Daily Mail, Сиријац је с њом ступио у интимне односе. Захваљујући безмало хотелским условима у затвору, Како је редовно посећивао затворску спортску салу, добро се хранио, користио интернет и успео да заведе ону којој је било поверено да га чува и онемогући сваки покушај бекства. Чак и када је већ била ухапшена због саучесништва у бекству, њене колеге су одбијале да поверују да је са Каком имала сексуалне односе у самом затвору. Како је – уз њену помоћ – побегао са још једним затвореником. И, још су у бекству. Претпоставља се да су црним BMW X1 кренули према Италији. Ангела је била неопрезна да у мобилном држи љубавникове фотографије. На крају је морала да све призна... Истрага је већ утврдила да је бекство било „добро испланирана операција“.
Прочитајте још:ЗНА СЕ И КАД И ГДЕ: Саудијска коалиција напашће Сирију из Турске!ШАХ-МАТ ВЛАДИМИРА ПУТИНА: Европа и НАТО дижу руке од Украјине?!СТОЛТЕНБЕРГ ЗВЕЦКА ОРУЖЈЕМ: Одвратићемо Русију од Турске и Европе!
Извор: fakti.org

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА