Најновије

СПС ИЗБОРЕ ДОЧЕКУЈЕ У ХАОСУ: Славица и Бранко ударају на Ивицу и Ацу!

Потпредседник СПС-а Бранко Ружић са истомишљаницима у партији спрема се да пре избора дигне глас, сазнаје “Ало!” из добро обавештених извора блиских овој странци.
Славица Ђукић Дејановић и Бранко Ружић (Фото: Јутјуб)

Славица Ђукић Дејановић и Бранко Ружић (Фото: Јутјуб)

На мети Ружића осим председника социјалиста Ивице Дачића, јесте и заменик председника те странке Александар Антић. - Ружић тежи да умањи утицај Ивице Дачића на доношење одлуке о кандидатима за будуће посланике у Скупштини Србије. Зато се залаже да много већи утицај на то имају и Председништво и Извршни одбор. Иде толико далеко да чак после избора планира да формира посланички клуб од својих људи, зато му је и битно да посланике не бира само Дачић - прича извор додајући да Бранка Ружића подржава део високих функционера СПС-а. Међу њима је, према нашем извору, најистакнутија бивша председница Скупштине Славица Ђукић Дејановић. - Александра Антића нападају стално. Оптужују га да у договору с лидером социјалиста Ивицом Дачићем хоће да преузме партију и очисти је од свих “непослушних”, међу којима се налазе и потпредседник СПС-а Бранко Ружић и почасни председник СПС-а Милутин Мркоњић - објашњава извор. Медији су раније писали како је Дачић на прослави свог 50. рођендана СПС-а наљутио поједине функционере странке тако што је за својим столом оставио места само за Антића. Остали потпредседници морали су да се задовоље местима за другим “обичним” столовима. Бранко Ружић минира социјалисте и када је предизборна кампања у питању, пише "Ало!". - Ружића не интересује да тражи новац за кампању нити да јури спонзоре. Разлог за такво понашање је тај што га, по његовим тврдњама, Ивица Дачић није никада заштитио од напада напредњака - објашњава извор, додајући да је већину напада испровоцирао сам Ружић, како сликањем с хулиганом који је вређао премијера Александра Вучића, тако и провокативним изјавама у медијима. Ружић јуче није желео да потврди те информације. - Не засмејавајте ме молим вас. Председништво је орган који доноси одлуке о кадровским питањима. Сви који буду били на одговорним функцијама морају бити наклоњени СПС-у и интересу грађанки и грађана - рекао је кратко Ружић.
Прочитајте још:ЛУКЈАНОВ: У Србији популарност Русије расте са разочарењем у ЕУ„Заменик министра косовске дипломатије“ тврди: Србија ће бити условљена да призна KосовоВУЧИЋ ОДБРУСИО ХАГУ: Какви радикали, има да одговарате за смрт генерала Толимира!
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА