Најновије

Јовановић у "зони сумрака": Шешељ већ двадесет година уништава Србију!

БEOГРAД - Лидер ЛДП Чедомир Jовановић сматра да jе сарадња са Хашким трибуналом законска обавеза Србиjе и да Влада у слабостима коjе jе суд показао током процеса Воjиславу Шешељу не сме тражити, како jе рекао, алиби за аболирање злочинаца и злочина.
Чеда жели да свргне Шешеља са власти (Фото: ЈуТјуб)

Чеда жели да свргне Шешеља са власти (Фото: ЈуТјуб)

"Сарадња са ових судом jе не само наша законска обавеза, него и начин да коначно раскинемо са политиком коjа две децениjе уништава Србиjу и све око ње", оценио jе Jовановић у писаноj изjави за медиjе. Како каже, веруjе и да ће "последњи пут Воjислав Шешељ као трагичан и бизаран експонент ове политике стаjати између Србиjе и њене другачиjе будућности". Jовановић оцењуjе да jе током суђења Шешељу Хашки суд испољио броjне слабости и неспремност да се носи са његовом ирационалном самоубилачком тактиком, а тужилаштво лошим радом компромитовало рад овог трибунала, али да Влада Србиjе у томе "никако не сме тражити алиби за аболирање злочинаца и злочина".
Прочитајте још:СНП за хитно формирање Kанцелариjе за сарадњу са РусиjомВУЧИЋ О ОПОЗИЦИЈИ: Не бих никад пожелео да неко тако неозбиљно води државу
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА