Најновије

Најрадије би спалила ове фотке: Овако је Карлеуша изгледала на почетку своје каријере! (ФОТО/ ВИДЕО)

Кад се пре нешто више од 20 година Јелена Карлеуша појавила, нико није могао ни да претпостави да ће данас важити за "краљицу стила", пошто у то време за стил није много марила.
Јелена Карлеуша (Фото: Јутјуб)

Јелена Карлеуша (Фото: Јутјуб)

Кад се Карлеуша с првим албумом појавила на сцени давне 1995. године имала је само 16 година. За свој тадашни хит, песму под називом "Огледалце", Јелена је снимила доста једноставан спот који нам открива Диву у тотално другачијем светлу. Дуга плава коса је очигледно Карлеушин заштитни знак, те је и дан данас носи. С тим да данас Јелена синтагму "плава коса" схвата буквално, па нас понекад изненади и штрумпф плавом бојом. Но, оно што на овом снимку боде очи јесу свакако груди, односно мањак истих. Наравно, с годинама су се пластичне операције само ређале, те Карлеуша данас има много већа уста и јагодице. Сигурно да је Дива извршила још неке корекције на себи које нису толико драстичне и у први мах уочљиве. Краљица стила, како Карлеушу називају, није баш одувек марила за стил. Погледајте само ове шишке. Додуше, с обзиром на то да су деведесете у питању, можемо јој и прогледати кроз прсте. Али зато за ово немамо објашњење! Зашто, али зашто би ико желео да изгледа као да је испао из енглеске суднице са све периком од коњске длаке? А и црни плашт је на месту. И Дива је након неког времена схватила да је погрешила с овом фризуром, те је решила да ситуацију исправи. Додуше, требало јој је доста времена да схвати своју грешку, добре 4 године. Као што то обично бива - није је ни исправила него је само учинила још гором. Кареуша данас воли да шокира јавност изгледом и облачењем, како би што већу пажњу скренула на себе. Вероватно је то један од разлога због којих је Карлеуша решила да фура овај стајлинг опасног дечака с улице. Додуше, можда је и прошла као Цеца, па фризуру није могла сама да бира. Како би прешла из младог момчића с улице у опасну рибу, певачица је морала још мало да увећа своје груди и да понесе фризуру просећне пудле. Сложићете се, стоји јој свакако боље него кратка коса. Пар година касније, Јелена је, чини нам се, пронашла свој стил по ком је данас препознајемо. Године 2005. објавила је спот за песму "Слатка мала". Кад упоредимо Јелену од пре 10 година с овом садашњом, разлике су веома мале. Певачица је и даље углавном обучена у златно и црно, као да јој је Сека омиљена певачица. Карлеуша изгледа није приметила иронију у овом свом споту. "Играчице" које с њом у споту учествују неодољиво подсећају на саму певачицу од пре пар година. Тежња за шокирањем је у Карлеушином стилу толико наглашена да је у појединим моментима њене каријере превазилазила границе нормалног и залазила у морбидно. Сећамо се сви њеног наступа када је на глави, уместо круне, носила мртвачку главу. Можда је Дива инспирацију пронашла у "Хамлету", само би боље било да је у овом случају изабрала ипак "не бити". Данас је Јелена ову морбидност само мало другачије упаковала - порно крпице, ланци и црна кожа су нешто што Дива у последње време преферира.

Love this dress by @stefangoluboviccorsetry In Dusseldorf, Germany #backstage #concert

A photo posted by Jelena Karleuša (@karleusastar.official) on

Без обзира на то колико се трудила око стајлинга, јер облачење ових ланаца сигурно одузима јако пуно времена, с фризурама Карлеуша и даље нема среће.
In Austria, wearing @tealecocothebrand #backstage #concert A photo posted by Jelena Karleuša (@karleusastar.official) on
Дива је очигледно напредовала у погледу стајлинга. Штета што тај труд није преусмерила у неком другом правцу, на пример, на побољшање својих певачких способности.
Прочитајте још:ДА ЗАСТАНЕ ДАХ: Ово су најсекси близнакиње на свету! (ВИДЕО)ПОКАЗАЛА ВИШЕ НЕГО ШТО ЈЕ ХТЕЛА: Српкиња залудела Италијане (ВИДЕО)МУШКАРЦИ ПОТПУНО ОДЛЕПИЛИ: Јелена Крунић скроз гола (ФОТО)СЕКСИ: Сека Алексић се нагузила мушкарцима срце стало! (ФОТО)
Извор: espreso.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА