Најновије

Шокантна насловна страна: "Исламско силовање Европе"

Пољски десничарски недељник "wSieci" или "Мрежа", изазвао је бурне реакције најновијом насловном страном на којој је написано "Исламско силовање Европе".
Ислам (Фото: Јутјуб)

Ислам (Фото: Јутјуб)

На контроверзној насловној страни приказана је млада бела девојка обучена у заставу Европске уније коју са ње жели да растргне више пари црнопутих руку. Међу чланцима у овом издању могу да се нађу и следећи: "Да ли Европа жели да изврши самоубиство" и "Пакао Европе". Ово је реакција на неколико напада који су се десили током новогодишње ноћи у Келну. Према неким наводима, нападе, са нагласком на сексуално злостављање, извршиле су избеглице. Ипак, од укупног броја ухапшених за 58 пријављених случајева сексуалног злостављања, само су тројица избеглице. Корисници Твитера су насловну страну упоредили са пропагандним плакатима из фашистичке Италије или нацистичке Немачке.
Прочитајте још:ХИТНИ САСТАНЦИ: Турска позвала амбасадоре пет сталних чланица Савета безбедности УННОВИ БОМБАШКИ НАПАД У ТУРСКОЈ: Војни конвој на мети, седморо мртвих (ВИДЕО)
Извор: vesti-online.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА