Најновије

НАУЧНИЦИ ОТКРИЛИ: Хитлер био луд јер је имао мали пенис?!

На основу пронађене медицинске документације научници тврде да је Хитлер био ментално поремећен јер имао "микро пенис", због чега је трпео велике болове и није имао нормалан сексуални живот.
Адолф Хитлер (Фото: Википедија)

Адолф Хитлер (Фото: Википедија)

Адолф Хитлер је медицински прегледан када је ухапшен 1923. године и тада је установљено да је имао изузетно мали пенис и да му се тестиси нису спустили у мошнице због чега је касније у животу имао психичких проблема. Такође, наводи се да је Хитлер имао и хипоспадију, тачније урођену ману пениса због које уретра (мокраћни канал) није на уобичајеном месту, већ се налази изван главића пениса. Због те мане, није могао нормално да мокри и трпео је несносне болове. - Познато је да Хитлер ником није дозвољавао да га види без одеће. Никад није имао деце иако је захтевао на развијању Аријевске расе - тврде историчари. Кажу да је и Хитлеров лични лекар Теодор Морел често преписивао амфетамине, хормоне и кокаин како би побољшао Хитлеров либидо, будући да лидер нацистичке Немачке није имао жељу за сексом. Сматрају да је све ово утицало на Хитлерово психичко стање, те је због тога био често бесан, неурачунљив и исувише "на своју руку", пишу британски медији.
Прочитајте још:ОВАЈ ЧОВЕК ЈЕ НЕУНИШТИВ: Прво га је ударио трамвај, а онда је на њега налетео ауто (ВИДЕО)НАЦИСТИЧКИ ДАНАК У КРВИ: Отимали мале Словене да би правили аријевску расу!
Извор: alo.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА