Најновије

Пун Месец нам доноси огромну моћ - која може да вас уништити ако не знате ових пет ствари

Енергија пуног Месеца може да буде добра за вас ако је правилно користите. Може вам повећати ниво позитивне енергије, а може и да узбурка ваша осећања.
Илустрација (Фото: pixabay.com)

Илустрација (Фото: pixabay.com)

Пун Месец је посебан дан у месецу када доживљавамо кулминацију енергије. Вибрације постају снажније на тај дан чак и на физичком нивоу – вода у нашем телу постаје немирнија. Неки људи ову промену подносе добро, а неки не. Због тога неки могу да осећају више снаге и ентузијазма на дан пуног Месеца, неки могу да осећају више духовних вибрација, неки могу да буду врло надражајни и нервозни, а неки могу имати проблема са спавањем у ноћи пуног Месеца. Због тога пазите о чему размишљате током тог дана – могло би да се оствари. Али, може нам донети врло позитивне резултате ако користимо афирмације, молитве, медитацију, па чак и за процес исцељења. Сваку енергију у свемиру можемо искористити или на конструктиван, или на деструктиван начин – то зависи од нас самих. Дакле, пун Месец са собом носи огромну количину енергије и зато морате са будете у мирном стању. У супротном, то код вас неће произвести позитиван ефект. Сљедећих пет фенг шуи савета (за два дана пре и два дана послије пуног Месеца) ће вам помоћи да правилно искористите његову енергију.

1. Суздржите се

Немојте улазити у препирке, расправе, свађе, немојте се љутити. Пун Месец је време када требате да будете мирни, пустити неке ствари. То је време када – дишући дубоко – треба проћи кроз потешкоће и опростити другима. Уколико не можете а да не расправите нешто с неким, макар се потрудите да се то догоди бар два дана после пуног Месеца. Све што се сада догоди биће преувеличано. Зато се трудите да одржавате баланс и добру енергију.

2. Мислите позитивно

Свакако треба мислити позитивно, али посебно током раздобља када је пун Месец. Само немојте претеривати, јер је током овог раздобља све преувеличано, па и ваше позитивне мисли могу да се умноже до те мере да изгубите реалистичан поглед на све око себе. Само пет минута позитивних мисли дневно је сасвим довољно да “прегурате” дан. На пример, можете писмом да се захвалите универзуму на свему што имате. Можете да станете пред огледало и похвалити се. Можете да прошетате и приметите лепоту вашег окружења.

3. Маштајте, призовите обиље…

Замислите како вам се остварују сви снови. Период пуног Месеца је одличан за унапређивање ове технике. Размишљајте о својим циљевима и записујте их све на папир. Такође, ово је одлично време за креирање Мапе жеља. Залепите на плочу све своје жеље. Потрудите се да буде весела, шарена и сликовита. Све време проведено у маштарењу о испуњењу циљева у овом раздобљу ће само допринети испуњењу. Када је Месец пун, његова енергија се мења и тада, под окриљем закона привлачења, она је најдрагоцјенија за повећавање обиља. Иако ће због своје снаге на здравственом плану многима направити неравнотежу и донети несаницу, за финансије је та енергија драгоцена. Због тога се каже да “пазите” о чему размишљате током тог дана – могло би се остварити. Наједноставнији ритуал је да узмете једну новчаницу (по могућности црвену). Подигните руку и њоме машите неколико секунди или минута према Месецу док визуализирате и осећате како вам се новац умножава. Ту новчаницу онда оставите у новчанику да “преноћи”. Идући дан је потрошите. Слично овоме, када је Месец у фази опадања гледајте у Месец изамишљајте како ваши проблеми нестају, опадају.

4. Медитирајте

Можете да медитирате сами или у групи. Пошто нас пун Месец обасипа толиком енергијом, медитација ће вам бити од велике помоћи у сваком погледу.

5. Пошаљите мало добре енергије онима којима је потребна

Када прође највећи талас енергије пуног Месеца, пошаљите мало добре енергије, опроштаја и доброте пријатељима, породици, колегама па и потпуним странцима. Пошаљите и нешто мирне енергије на места која пате, која су гладна, која су захваћена ратом. Потрудите се да енергију шаљете из срца.
Прочитајте још:МИСТЕРИЈА: Шта су то астронаути чули на Месецу? (ВИДЕО)ОВО НИЈЕ НИ КАМЕН НИ ПТИЦА: Астронаути снимили НЛО, погледајте изблиза! (ВИДЕО)УСПЕЛИ СУ ДА ПОБЕГНУ ИЗ ЈЕЗИВЕ СЕКТЕ: Најежићете се од њихове приче (ВИДЕО)
Извор: Атма

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА