Најновије

РЕШЕТЊИКОВ: Жеља српских власти да Србија уђе у ЕУ личи ми на укрцавање на брод који тоне

Директор Институт за стратешка питања Русије Леонид Решетњиков изјавио је да му никако није јасна жеља већине српских политичара да Србију уведу у Европску Унију.
Решетњиков (Фото: РИА новости)

Решетњиков (Фото: РИА новости)

Он је истакао да је дошло време да се српски народ тргне и схвати ко је са ким и за кога ко ради. Решетњиков нема речи хвале за заједницу каква је Европска Унија јер му како каже личи на брод који тоне. "Нама у Русији није најјаснија огромна жеља већег дела српског политичког естаблишмента да по сваку цену постану члан Европске уније. Да ли Србију у европској породици чека бар нешто лепо? Какву улогу Србија може да игра у јединственој Европи? Очигледно је да ће најконкурентније гране српске привреде бити разрушене, јер никоме у Европи нису неопходни - конкуренти. Ти процеси нису нови, они се одвијају већ десет година. Приступање ЕУ многе асоцира на могућност безвизног кретања у шенгенској зони, али Бугарска и Румунија показују да и са тим може бити проблема. Европска унија пуца по свим шавовима, а упорна жеља српске владе, укључујући и председника Николића да уђе у ЕУ, личи ми на покушај да се укрца на брод који тоне" закључио је Леонид Решетњиков.
Прочитајте још:ДА НИЈЕ ЖАЛОСНО… Ево какве су поруке послате са анти-руске конференције у Београду (ВИДЕО)ЧЕШКИ ПОСЛАНИК ПОРУЧУЈЕ: Битка за Косово и Метохију није завршена!Чепурин: Парадоксално је што Београд понашање САД не схвата као непријатељско
Извор: Агенција Газета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА