Најновије

РАДА МАНОЈЛОВИЋ: Отворено о зависности - тешко ми је било да се скинем!

- Психијатар ми је рекао да нађем неки издувни вентил. Сада ми је све супер. Лекови су деловали - искрено је испричала певачица за Блиц говорећи о својим психичким тегобама.
Рада Манојловић (Фото: ЈуТјуб)

Рада Манојловић (Фото: ЈуТјуб)

Иако до сада није причала о томе, Рада Манојловић је прошла кроз тежак период у животу, те је због лошег психичког стања месецима узимала лекове за смирење и редовно посећивала психијатра, открила је певачица у исповести за “Блиц“. Рада је чак шест месеци узимала лекове за смирење, а најтеже јој је било када је требало да престане да их конзумира. Период одвикавања јој је тешко пао. – За почетак да кажем да је то много незгодна ствар. Баш сам се била навукла. Шест месеци нисам могла да се скинем са “ксанакса”. Причам ово јавно, јер свако ко помисли узећу, па ћу да се скинем када оценим да не треба више – вара се. Није то тако лако – испричала је Рада и додала: – Било ми је веома тешко да се скинем са таблета. Таблете бих препоручила само у крајњој нужди.
Прочитајте још:КАО У СТРИПТИЗ КЛУБУ: Тијана Ајфон одиграла секси плес у базену (ВИДЕО)НОВИ СЕКС НА „ФАРМИ: Душица и Филип поново у акцији, овог пута пред будним фармерима! (ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА