Најновије

ВАШИНГТОН ПОСТ: САД откривају ново "егзотично" оружје - поразићемо и Русију и Кину

САД - Високи чиновници Пентагона све више говоре о новом оружју које представља врхунац интелектуалних достигнућа одбрамбене индустрије Сједињених Америчких Држава, а називају га "егзотично оружје", пише Вашингтон Пост.
Америка удара роботиком (Фото: ЈуТјуб)

Америка удара роботиком (Фото: ЈуТјуб)

У Пентагону су уверени да ће путем овог наоружања однети победу на пољу војних достигнућа и у односу на Русију и односу на Кину. У свакодневном протоку вести о Сирији и Исламској држави, мало је остала примећена информација да је војска САД-а почела да користи ново "егзотично наоружање", пише Дејвид Игњатијус, колумниста Вашингтон Поста. Реч је о миксу људских способности и роботике који за резултат даје "супер-способности", пише Игњатијус у тексту о новом "егзотичном оружју САД-а". О овом новом револуционарном америчком наоружању су јавно прошле седмице говорили заменик министра одбране Роберт Јорк и потпредседник Комитета обједињених командних штабова САД, Пол Селва, наводи се у Вашингтон Посту. Они су тада, на седници Центра за нову америчку безбедност, објаснили да би нови револуционарни војни системи САД-а требали да превазиђу све могућности Русије и Кине у области не-нуклеарног наоружања.
Прочитајте још:КАКАВ УГАО: Удари снајпера – гледано „кроз нишан“ (ВИДЕО)СТРЕЛКОВ: Русија не може да заустави Турску у Сирији, зато ће почети светски нуклеарни рат!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА