Најновије

Ако радите ових 7 ствари, постоји реална шанса да сте геније!

Можда се не сматрате интелектуално супериорном особом, а овај мини тест могао би вас разуверити. Многи генијалци имају заједничке црте личности, проверите да ли их делите и ви.
Илустрација (Фото: Pixabay.com)

Илустрација (Фото: Pixabay.com)

Уколико и ви имате неке од следећих особина могуће је да сте паметнији него што су сви мислили:

1. Радознали сте по питању свега

Да ли се често интересујете и читате о различитим темама? Пратите блогове и претражујете на интернету теме и одговоре на питања која вам се јављају у глави? Склони сте експериментима како бисте видели њихов исход, чак и ако су у питању зачини у рецепту за омиљено јело? Генијалци су природно радознали људи и често формулишу питања у глави, а затим траже одговоре.

2. Причате сами са собом

Иако вас други задиркују, ово заправо значи да ваш мозак све време ради и процесуира идеје кроз дијалог. Што је интензивнији тај процес, већа је вероватноћа да ћете мумлати када мислите да вас нико не чује.

3. Стално читате

Многи људи воле да читају, али су генијалци скоро опседнути тиме. Неки изузетно интелигентни људи фокусирају се на један жанр. Друге пак занимају разне области. Без обзира на тему, уколико су ваше полице пуне, а ви само довлачите штиво, тешко сте загазили у категорију генија.

4. Уживате у искушавању сопственог интелекта

Волите игре логике, квизове и тестове интелигенције? Ако је тако, имате барем једну заједничку ствар са особама високог IQ-а. Разликоваћете се док решавате судоку од оних који у слободно време проверавају нотификације друштвених мрежа.

5. Заборавни сте

Постоји нешто у оном "расејани професор". Интелигентни појединци су често преоптерећени мислима у глави са много интензивних и компликованих ствари. Постали су преокупирани својим идејама, због чега се прави простор за нове информације брисањем старих.

6. Склони сте и оним експериментима којима не би требало

Сви смо чули за генијалце који користе дрогу или алкохол како би се носили са својом генијалношћу. Списак писаца, научника, сликара и других креативаца који су имали разноразне ексцесе је подугачак. Неки од њих су кроз дрогу добијали нова искуства и ширили своје менталне границе.

7. Бринете и превише размишљате о свему

Помислили бисте да су генијалци пуни самопоуздања, јер, побогу, они су генијални. Заправо, они су пуни сумње. Знају да одговори и истина нису црно-бели. То може да доведе до губитка самопоуздања и осећаја недовољности.
Прочитајте још:УХВАТИО ЖЕНУ У ПРЕВАРИ: Освету коју јој је спремио никада неће заборавити! (ВИДЕО)Стари српски хороскоп погађа са невероватном прецизношћуПОСАО, СЕКС ИЛИ ПОРОДИЦА: Фројдов тест показује шта вам је важније у животу!
Извор: Elite Daily

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА