Најновије

ХРВАТИ ВИШЕ НЕ КРИЈУ: Могућ је рат са Србијом!

ЗАГРЕБ - Перо Ћорић, лидер "Хрватске странке права - Анте Старчевић", која је члан владајуће коалиције у Хрватској, сматра да постоји могућност рата са Србијом.
Перо Ћорић (Фото: Јутјуб)

Перо Ћорић (Фото: Јутјуб)

Чолић је, гостујући на Н1, истакао да подржава предлог увођења обавезног војног рока у Хрватској, додајући да су из странке предложили саборском Одбору за одбрану да војни рок траје барем три до шест месеци. "Мислимо да је Хрватска земља која живи у таквом окружењу. Не смемо се опустити јер кога је угризла змија боји се и гуштера. Кроз Хрватску пролазе стотине хиљада економских миграната и окружење нам је несигурно. Питање је у којем ће смеру ићи и српска политика јер видимо ко је тамо на власти", истакао је Ћорић. Он наводи да се он и његова породица "не осећају безбедно" и да није сигуран да ли ће се Србија "држати одређених норми", као и да постоји могућност да се Срби приклоне другом савезу. Оцењује да је Хрватска, "као и Израел, у чудном окружењу". - Пре 25 година сви су сматрали да је немогуће да се догоди трагедија као у Вуковару, па се догодила - објашњава Ћорић своје ставове.
Прочитајте још:ДОК СРБИЈУ РАЗОРУЖАВАЈУ: Хрвати уводе војни рок, а Американци им дотурају хеликоптере!НОВА СТРАШНА ПРОВОКАЦИЈА ПРЕДСЕДНИЦЕ ХРВАТСКЕ: Колинда послала усташу на помен побијеним Србима!
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА