Најновије

К'О БРАТ БРАТУ - САВЕТ О НАТ'У: Милићева шаље поруке Тадићу, Пајтићу и Јовановићу

БЕОГРАД - Јелена Милић, директора ЦЕАС-а и најпознатија НАТО лобисткиња у Србији, све је утицајнија и у политичком животу Србије, па користећи тај свој утицај, она је очигледно одлучила да се укључи у преговоре о тзв. новом ДОС-у и послала је поруке лидерима странака, односно, Борису Тадићу, Бојану Пајтићу и Чедомиру Јовановићу.
Јелена Милић (Фото: ЈуТјуб)

Јелена Милић (Фото: ЈуТјуб)

Она их подсећа и саветује да узму у обзир да "Руси долазе", па да је из тог разлога најхитније потребно да се Србија укључи у НАТО. Очигледно им предлаже да је то основни принцип око којег треба да се усагласе. Подсећамо, Борис Тадић, некада невешто прикривено поборник НАТО-а, сада је као председник СДС-а отворено и јавно иступио као поборник НАТО чланства Србије. Овај политичар, често у јавности означаван као "амерички кловн и марионета", ступио је у ред оних који јавно заговарају чланство Србије у НАТО алијанси, баш као и Чедомир Јовановић, међутим у случају ДС-а ствари стоје другачије. Демократска странка је јавно иступила са ставом да се противи чланству Србије у НАТО алијанси, а недавно су чланови ове странке изазвали "тихи скандал" оптужујући амерички државни врх за сарадњу са Исламском државом. Подсећамо, и Зоран Живковић, председник Нове странке, ретвитовао је објаву Владимира Тодорића из ДС-а, у којој су биле фотографије америчког сенатора Џон Мекејна са вођама Исламске државе. Међутим, колико се слаже са ДС-ом реално око противљења чланству у НАТО алијанси, остаје тек да се види. Све у свему, Милићева их пажљиво прати и јасно им даје до знања преко Твитера да то и чини.
Прочитајте још:СБ УН сутра о Косову – Дачић путује у ЊујоркЂУРИЋ О „НОВОМ ДОС-у“: То је непринципијелна коалиција – завили би Србију у црно!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА