Најновије

ЕСТРАДНИ РАТ: Брена сведочи против Мирослава!

Ако Илић одбије ДНК тест, у корист његове бивше љубавнице и сина сведочиће популарна певачица и још неколико заједничких пријатеља.
Заратили: Мирослав Илић и Лепа Брена (Илустрација: Правда)

Заратили: Мирослав Илић и Лепа Брена (Илустрација: Правда)

Лепа Брена сведочиће на суду против Мирослава Илића у случају утврђивања очинства његовог наводног сина Девина. Певачицина пријатељица Мирјана Антоновић, бивша љубавница "славуја из Мрчајеваца", решена је да по сваку цену истера правду на видело. Она је после урађеног ДНК теста у Америци, са узорком који је украла од Мирослава, одлучила да анализе уради и у Србији. Како је Мирјана испричала својим пријатељима, ако Мирослав буде одбио да уради ДНК тест, она ће на суд извести све сведоке који ће јој помоћи у задовољењу правде, а једна од њих је највећа звезда бивше Југославије. "Мирјана зна да у сваком тренутку може да очекује помоћ од Брене. Кад је недавно боравила код ње у Београду, причале су о свему и Брена јој је рекла да ће је подржати у том процесу. Када дође до суђења, она ће сведочити у Девинову и Мирјанину корист. Тамо ће испричати све што зна о односу свог колеге и пријатељице. Решени су да докажу да су резултати из Америке, који су показали да је Мирослав Девинов отац 99,9 процената, прави", каже Мирјанина пријатељица. И сама Мирјана је ова сазнања потврдила својим недавним статусом на Фејсбуку. "Обављена је ДНК анализа у Америци. Сад на суду у Србији тражимо ДНК од Мирослава. Он може да одбије. У том случају долазе сведоци, и приказује се извршена анализа као један од доказа", написала је Антоновићева.

Гордана Илић: Брена је за нас ваздух

Мирослав није био расположен да коментарише најновије информације поводом овог случаја, али је његова супруга Гордана рекла да је за њу и њену породицу Брена ваздух. "То створење уопште нећу да коментаришем. Она је за мене ваздух. Не интересује ме ни да ли је та Брена учествовала у тајном прикупљању ДНК мог мужа", било је све што је рекла госпођа Илић.
Прочитајте још:
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА